Corporate site

Gatewing/Trimble

Voor dit technologiebedrijf bouwden we de Gatewing portal, waar klanten terechtkunnen voor trainingen, downloads en ondersteuning.

Grafisch design
Technisch design
Integratie
Responsive
Training
Hosting
Gatewing overview
Trimble
Trimble
Trimble
Trimble

Gatewing is een Vlaams technologiebedrijf dat luchtfotografie mogelijk maakt via drones (onbemande vliegtuigjes of UAS - Unmanned Aircraft Systems) met automatische beeldverwerking. Hun drones en de bijhorende software worden verdeeld in meer dan 30 landen. 

Voor hun online service wereldwijd bouwde XIO de Gatewing portal, een website met Customer Area. Hier kunnen klanten en dealers zich inschrijven op trainingen, software en toebehoren downloaden, en support tickets aanmaken. 

Het Drupal CMS is gekoppeld met verschillende externe systemen zoals een ERP-systeem en een helpdesk voor ondersteuning. De klanten werken met één interface en de informatie stroomt door naar de juiste externe platformen. Drupal werkt hier perfect als enterprise service bus.

In september 2012 werd Gatewing door Vacature genoemd als het meest veelbelovende hightech-bedrijf in Vlaanderen. Gatewing is in 2012 opgenomen in het beursgenoteerde Trimble. Sinds die overname is de website aangepast aan de huisstijl van het moederbedrijf.