Webshop

Biogazelle

Biogazelle is een spin-off van de Universiteit Gent. Ze verleent wereldwijd software en diensten rond PCR (polymerase-kettingreactie, van belang in DNA-onderzoek). Ze leveren software, geven training en doen experimenten in hun eigen labo. De website is een combinatie van Drupal 7 en Drupal 8.

Concept & strategie
Technisch design
E-commerce
Integratie
Hosting
XIO - Biogazelle - Home
XIO - Biogazelle - Knowledge center
XIO - Biogazelle - Qbaseplus

Biogazelle is een spin-off van de Universiteit Gent. Ze verleent wereldwijd software en diensten rond PCR (polymerase-kettingreactie, van belang in DNA-onderzoek). Ze leveren software, geven training en doen experimenten in hun eigen labo.

In het kader van een volledige rebranding bouwde XIO i.s.m. communicatiepartner Slave Ltd. in 2012 de nieuwe website van Biogazelle. De kern van de technische architectuur is: 

  • een webshop in Drupal Commerce en verregaande integraties met een license server
  • en een facturatie- en supportsysteem in de cloud.

In 2016 hebben we de publieke website responsive gemaakt en een upgrade gegeven naar Drupal 8. Het afgescheiden gedeelte waar de leden voor moeten inloggen, is behouden in Drupal 7. Lees meer over "Drupal 7 en 8 combineren: een nieuwe publieke site in Drupal 8, je met login afgescheiden leden- of klantensite behouden in Drupal 7" in onze blog.

XIO - Biogazelle - Drupal 7 en Drupal 8

Inzicht of advies nodig?

We leggen de lat hoog voor onszelf maar ook voor onze klanten. We bekijken samen met jou of wij het best geplaatst zijn om je te helpen.

Of bel Pascal op 09 330 62 85