Arthouse event site

Sphinx Cinema

Sphinx is een culturele cinema pal in het centrum van Gent, filmstad bij uitstek.

 

Concept & strategie
Informatie-architectuur
Website CMS
Responsive
Hosting
E-mail marketing
Sphinx home
Sphinx mobile
Sphinx speeltijden
Sphinx speeltijden
Sphinx speeltijden
Sphinx events

Sphinx is een culturele cinema pal in het centrum van Gent, filmstad bij uitstek.

In de website die XIO maakt sinds 2008 (remakes in 2012 en 2016), staat het filmprogramma centraal. Door in het filmoverzicht te werken met een kolom per tijdvak, kan een bezoeker makkelijk zijn filmkeuze maken op basis van het moment dat hij of zij naar de film wil. Sinds het 43e Filmfestival van Gent kan elke bezoeker ook online tickets bestellen. Je kan bovendien aan elke film je commentaar of korte filmbespreking toevoegen via Facebook comments.

Tenslotte bevat de site een dynamisch overzicht van alle festivals en evenementen die er plaatsvinden. Graaf je wat dieper, dan krijg je extra info over de cinema en het café. 

Sinds 2014 begeleidden we het communicatieteam hun gesegmenteerd nieuwsbriefprogramma uit te voeren op basis van Mailchimp. 

XIO is een trotse partner van de Gentse arthousecinema Sphinx. Gelegen op een toplocatie in het hart van Gent, met een sterke programmatie, goed beeld en geluid en fijne zitjes. Daarbij hebben ze in het Sphinx-café lekkere koffie en een fijne selectie bieren. Lees meer over Sphinx op onze blogposts:

Inzicht of advies nodig?

We leggen de lat hoog voor onszelf maar ook voor onze klanten. We bekijken samen met jou of wij het best geplaatst zijn om je te helpen.

Of bel Pascal op 09 330 62 85