E-commerce zoals jij het ziet

Wie niet online verkoopt, mist een essentieel deel van de markt. De laatste jaren zien we een mentaliteitswijziging bij de consument, groeiend vertrouwen bij bedrijven, technologie die op punt staat en een logistiek netwerk dat de nodige ondersteuning biedt. Waarom nog twijfelen? 

 

Steeds meer online aankopen en betalingen (vooral in België)

België zit bij de grootste groeiers in West-Europa op vlak van e-commerce. De laatste vijf jaar verdrievoudigde de omzet van online verkopen naar 1,4 miljard € in 2013. E-commerce breekt door op grote én op kleine schaal met  vandaag 25% van de Belgen die wekelijks(!) online kopen. En er worden al lang niet enkel schoenen meer gekocht... Denk aan online reservaties voor restaurants, het volgen van trainingen, de aankoop van softwarelicenties, maar simpelweg ook het lidgeld betalen bij uw sportclub.

 

Drupal Commerce: voor een naadloze integratie in je website

Maar al te vaak verschilt de gebruikerservaring van een e-shop met die van de website. Niet met Drupal Commerce: het uitgebreide e-commerce-platform dat volledig op Drupal gebouwd is. Door deze integratie, en samen met de integratie van andere diensten van derde partijen, krijgt de bezoeker een perfecte gebruikerservaring. En natuurlijk geniet je van alle voordelen van Drupal: het platform opbouwen zoals jij wil, eenvoudig contentbeheer, en de bijdragen van de open source community.

Drupal Commerce werkt met de payment gateway van jouw keuze: PayPal, Ogone, ... maar ook lokale, laagdrempelige gateways als Europabank. We integreren ook met facturatiesystemen zoals Freshbooks.

 

Profiteer van onze ruime e-commerce ervaring

De laatste jaren ontwikkelden we setups die met een vlotte gebruikerservaring en integratie van online betalingen voor diverse bedrijven en organisaties een absolute meerwaarde opleverden. Van een eenmanszaak in textiel tot multinationals: alles is mogelijk.

 

Hier zijn enkele van onze klanten: