Drupal experts sinds 2007

Drupal is een krachtig, van oorsprong Belgisch CMS. Met zijn veelzijdigheid kan je alle kanten op. En XIO maakt Drupal nòg beter dan het 'out of the box' al is.

5 redenen waarom organisaties zo graag met Drupal werken

Wij zijn fan van Drupal omdat onze klanten dat zijn. Dat komt zo:

 1. Drupal is modulair. Je begint met een stevig fundament, waar je verder op bouwt naarmate je online aanwezigheid zich ontwikkelt.

 2. Drupal is open source. Je betaalt dus geen licentiekost. Je kan de code van je leverancier inzien en als het moet ga je met de code naar een andere leverancier.

 3. Drupal heeft een grote community van developers achter zich, één van de grootste ter wereld. Die gemeenschap investeert continu in innovatie en optimalisatie door nieuwe modules te delen en bestaande modules te verbeteren.

 4. Drupal maakt beheer van content en vertalingen gemakkelijk. De kracht van flexibiliteit van contenttypes en taxonomie in Drupal is ongekend. Vertalingen worden met elke versie nog eenvoudiger.

 5. Drupal is met de meeste systemen te integreren. Gebruik je een tool voor e-mailmarketing, CRM of facturatie? Zolang hij een API heeft (en liefst cloud-gebaseerd is), is de kans groot dat er al een integratiemodule voor Drupal bestaat.

 

XIO is een referentie in Drupal sinds 2007

We hebben sinds 2007 al van alles gemaakt met Drupal, waaronder:

 • meertalige websites voor verschillende landen
 • webshops en geïntegreerde e-commerce setups
 • cloud tool integraties van CRM tot facturatie 
 • intranet- en extranettoepassingen
 • back-ends voor native apps
 • en nog veel meer.

Wat je ook zoekt, de kans is groot dat we het al eens gemaakt hebben.

 

We zorgen dat je steeds meer met Drupal kan doen

We zijn onvervalste Drupal-believers. En dus investeren we ook in Drupal:

 • Als een van de Supporting Partners van de Drupal Association ondersteunen wij financieel de wereldwijde Drupalgemeenschap. 

 • Als officiële service provider bij de Nederlandstalige Drupalgemeenschap organiseren en sponsoren we regelmatig lokale evenementen zoals Drupalcamps en Drupal User Groups.

 • Elke developer bij ons heeft een opleidingsplan waarin bijdragen aan de community beloond wordt met extra opleidingstijd.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

 

Drupal Association supporting partner

Onze projecten