Cloud integratie

Gebruik je gespecialiseerde software of technologie voor e-mailmarketing, CRM, e-facturatie of nog iets anders? Dan hou je dat beter zo. We willen het wiel niet opnieuw uitvinden. Dat is duur en vaak moeilijk te onderhouden. Liever zoeken we naar de beste integratie met die bestaande systemen.

Heb je nog geen goeie cloud tool gevonden voor wat je wil doen? Wij helpen je die te vinden.

Hoe wij integratie met Drupal aanpakken in 5 stappen

  1. We beginnen met een analyse. We brengen alle systemen en opties in kaart, en koppelen wat er te koppelen valt. Daarbij stellen we Drupal centraal als het CMS: Content Management Systeem voor al je web content. Bij alle data die ontsloten wordt naar het web maken we de keuze: worden de gegevens in Drupal zelf beheerd of kunnen we koppelen met een bestaand systeem? 
  2. Detecteren we functionaliteit waar een goeie cloud tool voor bestaat, dan raden we je veelal aan om voor de cloud te gaan. Een goeie cloud tool heeft immers veel bewezen functionaliteit en kost maar een fractie van maatwerk. 
  3. Eens duidelijk is welke systemen we inzetten en koppelen, doen we aan data mapping en ontwerpen we een synchronisatiemechanisme. Welke data gaat naar waar? Hier wegen we snelheid, performantie, gebruiksgemak en kost tegen elkaar af.
  4. De implementatie zelf doen we aan de hand van best practices. We spitten de API-documentatie uit, zoeken bestaande modules en voegen maatwerk toe waar dat nodig is.
  5. Tenslotte gaan we aan het testen. Samen met jou, want jij kent je gegevens het beste. Vaak blijkt nog dat bepaalde dataformaten niet helemaal kloppen, of dat er netwerkproblemen opduiken. Niks wat ons team niet kan oplossen.

 

Profiteer van onze ruime ervaring met integraties

We integreerden Drupal in de bestaande systemen van heel wat bedrijven en organisaties. Van e-mailmarketing tools tot CRM, ERP, e-facturatie, support, payment gateways en zelfs licentieservers. 

Hier zijn enkele van onze referentieprojecten: